Äiti, osa johon ei synnytä, vaan kasvetaan.
Tämän olen itse ymmärtänyt tultuani nuorena äidiksi. Ei saa asettaa itselle korkeita tavoitteita taikka verrata itseä muihin äiteihin. Sama mihin päämme käännämme, muut ovat aina jossakin meitä parempia. Itse olen käynyt monta kipuista kasvun paikkaa muiden mielipiteistä ja niiden aiheuttamista tuskista. Mutta olen päättänyt olla sellainen äiti kun itse haluan omille lapsilleni,
sanoipa kuka mitä tahansa.(; Imetätpä tai et, oletpa töissä tai et, tärkeintä on lapselle se että on Äiti joka rakastaa ja välittää <3

Itselläni on ollut ja on edelleen maailman paras äiti. Hän on antanut kaikkensa meidän lapsien eteen ja laittanut meidän tarpeemme omiensa edelle.
Rakkautta ja välittämistä ei voi rahalla ostaa eikä antaa.
Oma äitini hoiti meitä pitkään kotona ja laittoi rahan toiselle sijalle, koska me lapset olimme hänelle se tärkein. Arvostan häntä niin kovasti että hän oli valmis uhraamaan paljon meidän vuoksi. Vaikka kaikkea en lapsena saanut, en ole mistään jäänyt paitsi. Olen saanut rahaa paremman lahjan, vanhemmat jotka oikeasti rakastavat ja välittävät. Sellainen äiti minäkin haluan olla.

Itse jouduin sairaalaan vähän aikaa sitten hoidettavksi sairauden takia, mieheni tuli katsomaan minua ja sanoi " sinuun kannattaa panostaa". Naurahdin, koska se kuulosti hänen suustaan niin hassulta. Mieheni kertoi että Äiteihin ja vaimoihin kannattaa panostaa, koska kun he voivat hyvin, voivat miehetkin! (: 
Hieno huomio mieheltä!






Olen marengin ystävä, sen onnistumesta ei tosin ole takuita(; 
Päätin kokeilla suklaan lisäämistä perus marenki-ohjeeseen ja hyvältä näytti!
Marengit ovat kiva herkku-lahja äidillekin! (:


Suklaa-Marenki             125°c   n. 60 min. keskitasolla

4 valkuaista
2 1/2 dl sokeria
100g suklaata sulatettuna


Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja lisää sokeri pikkuhiljaa.
Kun vaahto on kovaa, kääntele sulaa suklaa lusikalla tai nuolijalla sekaan.

Lusikoi pellille haluamasi kokoisia " pilviä" ja paista keskitasossa
125°c n. 60 minuuttia.