n. 30 kpl                            200°c n.15 min

Pohja:

200 g margariinia

4 munaa

2 dl sokeria

1 dl kaakaojauhetta

2 dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1/4 tl suolaa

Kostutus:

1/4-1/2 dl maitoa

Täyte: 150g margariinia

5 dl tomusokeria

muutama tippa konjakki-aromia

Kuorrutus:

100g margariinia

75g tummaa suklaata

75g maitosuklaata

 

 

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Lisää sulatettu margariini joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan varovasti.Levitä uunipellille ja paista 200 asteessa keskitasolla n. 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ja kostuta maidolla.

 

Sulata täytteeseen tuleva margariini kattilassa. Ota pois liedeltä ja lisää tomusokeri,

lisää mutama tippa konjakki-aromia.Tarkista maku!

Levitä täyte pohjan päälle ja laita se hetkeksi jääkaappiin jäähtymään. 

Sulata suklaat ja margariini vesihauteessa, jäähdytä hetki ja kaada sitten pohjan päälle. Liata pohja uudestaan jääkaappiin jäähtymään. Leikkaa paloiksi kakun ollessa täysin jäähtynyttä.