Sacher kakku on ollut yksi kakkuhaasteeni, jonka olen tahtonut tavalla tai toisella toteuttaa. Ongelmaksi on aina koitunut kuorrus, se ei koskaan ole ollut tarpeeksi paksu.No, kelpasi tämäkin, mutta ensi kerran laitan enemmän suklaata kuorrutuksen joukkoon. 
 
 
Pohja:
 
                                                                   5 Kananmunaa                            175 astetta n. 45 min
2 1/2 dl Vehnäjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
200g margariinia
2 dl fariinisokeria
 
Voitele ja jauhota vuoka(n. 20 cm).Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.Sekoita keskenään kuivat aineet. Vatkaa voi ja fariinisokeri vaahdoksi.Lisää joukkoon yksitellen keltuaiset, lisää sitten kuivat aineet muutamassa erässä kevyesti vatkaten. vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää se sitten taikinaan varoen. Kaada taikina vuokaan ja paista alatasolla. 

Täyte:
 2 prk Aprikoosi pilttiä/marmelaadia
1 prk Flora Vispiä

Kuorrutus:

200 g tumaa suklaata
1 1/2 dl kuohukermaa